Известие

Collapse
No announcement yet.

Разход

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

И аз мисля че ще е доста смешно...
    Сега зимата като съм със 16-ките и са ми някак неестествено... а камоли 15-ки...
    Явно както и свикнеш.
    безплатни обяви
    Моята 166

Comment

имам 17ки и 15ки;сега като сложих 15ките волана изобщо не се усеща а да не говорим за возията
      alfa 166jtd@super

Comment

Първоначално публикувано от genko1982 Покажи съобщение
        имам 17ки и 15ки;сега като сложих 15ките волана изобщо не се усеща а да не говорим за возията
        А разхода как е ?!?
        Alfa Romeo is a wonderful way of life!

Comment

не съм много сигурен ама май няма разлика;аз на моя борд комп. не вярвам
          alfa 166jtd@super

Comment

Пълен до гърлото резервоар-Варна,Ямбол,Пловдив-923,6 км по трип ми изписа...разход 6,4..
            Допълних пак събра точно 55 литра нафта ..Като го разделя ми излиза 5,9 на 100.
            5 Ланчии зад гърба си!
            И една Alfa 166 със смесени чуства засега!

Comment

последни 300 софийски км.
              среден разход по ICS 10.9
              AR 155 2.0 16V Never Forget You
              AR 166 2.4 JTD

Comment

Първоначално публикувано от RoMAN Покажи съобщение
                Това с разхода който е написан върху ICS-a лъже. Пробвах да видя колко ще ми изгори градско на 100 км с нормално каране и резултата по ICS беше 8 и нещо. После долях гориво в резервоара, реално беше изгорила 10. Инче по ICS и до 6 мога да го докарам, но някаква си цифра на мониторче никак не ме грее.
                ас пак я засичам вече два пъти като Софийското е окло 10.Изванградско 7. Мешено 8,3 като ics-а не лъже изобщо поне при мен етака дори е много точен

Comment

Бах Ви в разходите.... как ги карате тези коли бре... при мен смесеният е под 7.
                  безплатни обяви
                  Моята 166

Comment

Първоначално публикувано от ACEHOB Покажи съобщение
                    Бах Ви в разходите.... как ги карате тези коли бре... при мен смесеният е под 7.
                    Ти си спешъл едишън за тебе знаеме. Що не си занулиш Isc а да покараш 200-300км в София и да ни поснеш една снимчица.
                    Fiat Punto 1.4GT 1996
                    Hyundai Tucson 2.0 2007
                    Renault Clio 1.5 2019

Comment

предварително се извинявам за лошото качество на снимката file:///C:/Documents%20and%20Settings/Administrator/My%20Documents/Bluetooth/inbox/Picture%20769.jpg разхода е 6.1/100
                      Last edited by panbp2014; d.m.y г., 21:27.

Comment

Първоначално публикувано от panbp2014 Покажи съобщение
                        предварително се извинявам за лошото качество на снимката file:///C:/Documents%20and%20Settings/Administrator/My%20Documents/Bluetooth/inbox/Picture%20769.jpg разхода е 6.1/100
                        Екстра снимка си постнал БРАВО.
                        Fiat Punto 1.4GT 1996
                        Hyundai Tucson 2.0 2007
                        Renault Clio 1.5 2019

Comment

Първоначално публикувано от panbp2014 Покажи съобщение

Не съм сигурен дали за качеството ще трябва да се извиняваш
                          Alfa Romeo 166 2,4 JTD '99

Citroen Berlingo 1.9D Служебната

Comment

Колега thecleaner снимки няма снисъл да поствам че и моите са в "Documents and Settings" но на чашка някъде може и да провериме нещата...
                            безплатни обяви
                            Моята 166

Comment

при мен смесено ми е 7.6, където по- голямата част е в града! мн доволно! 136 с чип!

това не са данни на ICS а на колнката на ЕКО
                              Last edited by titanium; d.m.y г., 13:35.
                              Добавките, тиксото и телта не ремонтират Вашата кола!!!

Comment

колеги според вас кои дизел е по добър на ,шел,омв,еко,петрол,лукоил?

Comment

Working...
                                X