If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Пълен до гърлото резервоар-Варна,Ямбол,Пловдив-923,6 км по трип ми изписа...разход 6,4..
Допълних пак събра точно 55 литра нафта ..Като го разделя ми излиза 5,9 на 100.
5 Ланчии зад гърба си!
И една Alfa 166 със смесени чуства засега!
Това с разхода който е написан върху ICS-a лъже. Пробвах да видя колко ще ми изгори градско на 100 км с нормално каране и резултата по ICS беше 8 и нещо. После долях гориво в резервоара, реално беше изгорила 10. Инче по ICS и до 6 мога да го докарам, но някаква си цифра на мониторче никак не ме грее.
ас пак я засичам вече два пъти като Софийското е окло 10.Изванградско 7. Мешено 8,3 като ics-а не лъже изобщо поне при мен етака дори е много точен
предварително се извинявам за лошото качество на снимката file:///C:/Documents%20and%20Settings/Administrator/My%20Documents/Bluetooth/inbox/Picture%20769.jpg разхода е 6.1/100
предварително се извинявам за лошото качество на снимката file:///C:/Documents%20and%20Settings/Administrator/My%20Documents/Bluetooth/inbox/Picture%20769.jpg разхода е 6.1/100
Екстра снимка си постнал БРАВО.
Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Не съм сигурен дали за качеството ще трябва да се извиняваш
Comment